Εκλογέσ Πασοκ - tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ - Ανδρουλάκης, σε πολιτική εκδήλωση στην .

Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Ανδρουλάκης, σε πολιτική εκδήλωση στην . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, .

Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . «ήρθε η ώρα όλοι ενωμένοι να κάνουμε το πασοκ του ανδρέα παπανδρέου ξανά πρωταγωνιστή» τόνισε ο ν. Ανδρουλάκης, σε πολιτική εκδήλωση στην . Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές.

«ήρθε η ώρα όλοι ενωμένοι να κάνουμε το πασοκ του ανδρέα παπανδρέου ξανά πρωταγωνιστή» τόνισε ο ν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. «ήρθε η ώρα όλοι ενωμένοι να κάνουμε το πασοκ του ανδρέα παπανδρέου ξανά πρωταγωνιστή» τόνισε ο ν. Ανδρουλάκης, σε πολιτική εκδήλωση στην . Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»!

Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές.

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος.

Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής.

«ήρθε η ώρα όλοι ενωμένοι να κάνουμε το πασοκ του ανδρέα παπανδρέου ξανά πρωταγωνιστή» τόνισε ο ν. Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Ανδρουλάκης, σε πολιτική εκδήλωση στην .

«ήρθε η ώρα όλοι ενωμένοι να κάνουμε το πασοκ του ανδρέα παπανδρέου ξανά πρωταγωνιστή» τόνισε ο ν. Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, .

Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . «ήρθε η ώρα όλοι ενωμένοι να κάνουμε το πασοκ του ανδρέα παπανδρέου ξανά πρωταγωνιστή» τόνισε ο ν. Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Ανδρουλάκης, σε πολιτική εκδήλωση στην .

«ήρθε η ώρα όλοι ενωμένοι να κάνουμε το πασοκ του ανδρέα παπανδρέου ξανά πρωταγωνιστή» τόνισε ο ν.

Η αμφισβήτησή του άρχισε το 1989, με το ξέσπασμα του σκανδάλου κοσκωτά και την . «τα συνθήματά μου έγιναν συνθήματα όλων» δήλωσε πανηγυρικά ο λοβέρδος. Ο νίκος ανδρουλάκης, ο παύλος . Το πασοκ κυβερνήθηκε με σιδερένια πυγμή από τον ιδρυτή του ανδρέα παπανδρέου. Στις 7 το πρωί της κυριακής άνοιξαν και στην αργολίδα οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κίνημα αλλαγής. Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»! Ανδρουλάκης, σε πολιτική εκδήλωση στην . Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος αλλαγής. Το πασοκ έχει επιστρέψει και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο φτιάξαμε αυτόν τον καιρό», δήλωσε ο . «ήρθε η ώρα όλοι ενωμένοι να κάνουμε το πασοκ του ανδρέα παπανδρέου ξανά πρωταγωνιστή» τόνισε ο ν.

Εκλογέσ Πασοκ - tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ - Ανδρουλάκης, σε πολιτική εκδήλωση στην .. Ανδρουλάκης, σε πολιτική εκδήλωση στην . Μετά από ενάμιση μήνα πολλών εσωκομματικών καρφιών μεταξύ των έξι . «ήρθε η ώρα όλοι ενωμένοι να κάνουμε το πασοκ του ανδρέα παπανδρέου ξανά πρωταγωνιστή» τόνισε ο ν. Την παράταση για μία ώρα και συγκεκριμένα έως τις 20:00 της διαδικασίας ψηφοφορίας για τις εκλογές του κινήματος αλλαγής ανακοίνωσε λίγο . Πρόεδρος ανδρουλάκης, με παπανδρέου στον «τελικό»!